Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Inzamelingsactie Mondial Movers Foundation, Aegon en Polygon voor Oekraïense vluchtelingen

De Mondial Movers Foundation heeft dankzij een samenwerking met Aegon Schadeverzekeringen en Polygon Nederland maar liefst 75 goed gevulde Speelgoededoelendozen ingezameld voor kinderen die uit Oekraïne zijn gevlucht en in Nederland verblijven. De Speelgoededoelendoos is een unieke verhuisdoos die speciaal is ontworpen voor de Mondial Movers Foundation.

inzamelingsactie Speelgoededoelendoos voor de Mondial Movers Foundation
Kristel Barnhoorn van Aegon (links) en Ron van Zeggeren (Mondial Movers Foundation) overhandigen de Speelgoededoelendozen aan de Diamant Oekraïne school in Den Haag.

Mondial Movers is een landelijke verhuisorganisatie die in 2020 haar eigen Foundation heeft opgericht met als doel om armoede en eenzaamheid te bestrijden. Dit gebeurt onder meer door het inzamelen van speelgoed met de Speelgoededoelendoos. Zowel particuliere als zakelijke klanten hebben de mogelijkheid om speelgoed te doneren.

Speelgoededoelendoos

Twee relaties waar Mondial Movers voor werkt, Aegon Schadeverzekeringen en Polygon Nederland, reageerden bijzonder enthousiast op de actie met de Speelgoededoelendoos en besloten de handen ineen te slaan voor een inzamelingsactie. Medewerkers van beide bedrijven hebben tientallen dozen gevuld met speelgoed.
Daarnaast heeft Aegon Schadeverzekeringen de herstelbedrijven binnen haar netwerk benaderd met de vraag om speelgoed te doneren. De respons was bijzonder groot van de medewerkers.
In totaal zijn er maar liefst 75 goed gevulde Speelgoededoelendozen ingezameld.
Mondial Movers regelde de logistiek rondom deze actie: zo werden de lege Speelgoededoelendozen op locaties in het hele land bezorgd. Na afloop werden de gevulde verhuisdozen opgehaald en naar een vestiging van Mondial Movers gebracht, waar alles werd gesorteerd.

Tijdens het sorteren van het speelgoed werden de knuffels apart gelegd en naar Polygon gebracht. Dit bedrijf is onder meer gespecialiseerd in herstelwerkzaamheden en heeft alle knuffels grondig gereinigd zodat ze daarna weer veilig gebruikt kunnen worden. Het speelgoed is vervolgens gedoneerd aan kinderen die uit Oekraïne zijn gevlucht.

Sponsors

Deze inzamelingsactie werd mogelijk gemaakt door:
Aegon, Polygon Nederland bv, Van Gerven, Coolblue, AC Borst Bouw, Koenraads, Parketmeester, Oude Wolbers, Jansen Huybregts, Nomot, Novanet, Bouw en Facility.

inzamelingsactie Speelgoededoelendoos voor de Mondial Movers Foundation
Vrijwilligers Jos van den Boogert en Ron van Zeggeren van de Mondial Movers Foundation.