Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Investors in People bij Mondial Movers

Investors in People bij Mondial Movers

MondialMovers is al sinds 2005 gecertificeerd volgens het Investors in People (IiP) managementsysteem. IiP is te beschouwen als een soort ‘ISO certificering’ voor het personeelsbeleid. Basis is ook hier “verbetering” en “ontwikkeling”. De gedachte is dat een goed personeelsbeleid bijdraagt aan een betere dienstverlening aan het publiek, lagere kosten voor het bedrijf en bovenal een betere werkbeleving bij de medewerker. Investors in People helpt ambities en doelen van organisatie en medewerkers op elkaar af te stemmen en waar te maken.

Als verhuisbedrijf heeft Mondial Movers veel met mensen en het is dan ook om die reden dat het personeelsbeleid al jaren geleden tot een speerpunt is gemaakt. Bij Mondial Movers hebben de medewerkers de mogelijkheid zichzelf verder te ontplooien en door de grootte van de organisatie zijn er – bij groei van de markt – ook volop carrièremogelijkheden. Opleiding, aandacht en evaluaties zijn ook die zaken die bij de IiP certificering grote aandacht krijgen.

Onze medewerker van Mondial Movers, Boy van der Veer, is in gesprek gegaan met de heer van Maren. Doel hiervan was om een beter beeld te krijgen van de communicatie binnen de verschillende afdelingen. Boy heeft dit ervaren als een prettig gesprek en is benieuwd naar de uitkomst.

Inmiddels heeft Mondial Movers, na de monitoring door Jasper van Maren van Investors in People Nederland, bericht ontvangen dat de volgende certificatieronde zal plaatsvinden in de loop van 2014. Nog even te gaan dus.