Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Interne verhuizing voor Driestar Educatief afgerond

Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen, de vriendelijke verhuizer uit Sliedrecht, rond de 9de fase voor het Driestar Educatief uit Gouda af.

verhuizing mondial movers verhuizer

Driestar Educatief, dat bestaat uit de onderdelen Driestar Hogeschool, Driestar Onderwijsadvies en Driestar Managementadvies, is een instelling die zich richt op reformatorisch en protestants-christelijk onderwijs. Driestar Educatief besloot in 2011 tot uitbreiding van het huidige gebouw in Gouda en tot nieuwbouw van in totaal 121 studentenwoningen. Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen, kreeg de eer om zorg te dragen voor de verhuisactiviteiten.

Op dit moment is de negende fase van de verhuizing afgerond. Naast het verhuizen van de spullen naar de nieuwbouw en studentenwoningen, is nu het oude pand van Driestar Educatief intern verhuisd. Dit om het pand gereed te maken voor grote herstelwerkzaamheden, het oude pand wordt de komende tijd grondig aangepakt en opnieuw geschilderd en ingedeeld, om vervolgens opnieuw in te richten.

De Sliedrechtse vestiging van Mondial Movers, heeft samen met Driestar Educatief nagedacht om te bemiddelen in een goede bestemming voor het oude, maar nog goed te gebruiken schoolmeubilair.

Stichting Malawi Schools and Hospitals

Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen is hierop een samenwerking gestart met een organisatie die zich volkomen belangeloos inzet voor onze naasten in Malawi; Stichting Malawi Schools and Hospitals. Een goed initiatief, die zich inzet voor verbetering van gezondheid, educatie en schoolomstandigheden van kinderen in Malawi.

Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen heeft hierop ingespeeld door in totaal 456 setjes schoolmeubilair, lerarenstoelen en bureaus gereed te maken voor vervoer naar Malawi. Alle spullen zijn netjes verpakt in (zee)container en vervolgens vervoerd naar de bestemming Dedza/Malawi. Een kwetsbaar gebied, waar schoolkinderen geen meubilair hebben en geplaagd worden met grote droogte. De Stichting gaat deze spullen gebruiken ter verbetering van de scholen, om betere opleidingen en trainingen aan te kunnen bieden.