Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Internationale verhuizing naar Oostenrijk

Recentelijk hebben de professionele verhuizers van Mondial Waaijenberg Groep een internationale verhuizing van kluiskasten, vlekkeloos uitgevoerd. Deze verhuizing, in opdracht van Just Eat Takeaway, ging van Nederland naar Oostenrijk en voldeed aan de hoogste veiligheidsnormen en internationale wet- en regelgeving.

Van Nederland naar Oostenrijk waarbij de reis via Duitsland ging, had het verhuisteam de taak om de kluiskasten veilig te vervoeren en te lossen. Deze ervaren verhuizers concentreerde zich daarbij op efficiënt en veilig transport over de internationale wegen.

Deze samenwerking tussen Mondial Waaijenberg Groep en Just Eat Takeaway is meer dan een eenvoudige verhuizing. Met uiterste precisie, zorg en aandacht is elke stap in het proces doorlopen en uitgevoerd. Hiermee kreeg Just Eat Takeaway het vertrouwen om het vervoer van deze waardevolle kluiskasten uit te besteden aan het verhuisbedrijf. De internationale verhuizing naar Oostenrijk was een geslaagde voor Just Eat Takeaway en Mondial Waaijenberg Groep!

In Oostenrijk

In Oostenrijk aangekomen lag er nog een andere klus op het verhuisteam te wachten. Er moest namelijk voor een andere klant nog 50 kubieke meter aan verhuisgoed, zo efficiënt mogelijk, geladen worden. Extra speciaal waren de twee klassieke auto’s die vervoerd moesten worden naar Nederland.

Beide voertuigen zijn met uiterste zorg en aandacht behandel, verpakt en geladen. De verhuizers snappen de unieke waarde van de voertuigen en hebben daarom alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen genomen om de auto’s veilig naar Nederland te transporteren. Aangekomen in Nederland kwamen zij in perfecte staat de verhuiswagen weer uit!