Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Infographic 2015-2016

Infographic Mondial Movers 2015

Infographic vervangt geïntegreerd jaarverslag

Jaarverslagen vanaf 2009

Sinds 2009 presenteert Mondial Movers een geïntegreerd sociaaleconomisch jaarverslag. . Dat daar de nodige aandacht aan is besteed blijkt wel uit het feit dat de jaarverslagen zelfs 2 x de Kristalprijs hebben gewonnen.  De winnaar is het meest transparante jaarverslag van het MKB.

Over 2013 en 2014 is een gecombineerd jaarverslag gemaakt omdat het simpelweg aan de mankracht ontbrak om twee aparte jaarverslagen samen te stellen. Deze gecombineerde uitgave is erg succesvol. Er wordt overwogen om niet meer iedere jaar een verslag uit te brengen maar dit meer te doen als periodieke uitgebreide verslaglegging.

Infographic

Om onze stakeholders wel op de hoogte te houden van de hoofdlijnen van onze organisatie is er nu voor gekozen om een infographic samen te stellen. Dit is gebaseerd op de situatie per 31 december 2015, maar waar nodig aangepast aan de meest recente situatie.

Naast zaken als kwaliteit, certificering, vestigingen en  personeelsbeleid komen ook  CO2-uitsoot, soorten dienstverlening en opbouw wagenpark aan bod. Bij nadere beschouwing is er echter nog heel veel meer informatie beschikbaar! Leuk is natuurlijk dat het Infographic  veel informatie op 1x A4 geeft. Het zal de komende maanden dan ook dienst doen als leidraad bij gesprekken met interne en externe stakeholders.

Download het document hier