Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Inboedelhotel start radio reclame

Self Storage Inboedelhotel maakt reclame via de radio

Inboedelhotel radio reclame

Ter gelegenheid van de officiële start van de nieuwe keten van het Self Storage Inboedelhotel wordt er reclame gemaakt via de regionale radio die verenigd is in de ORN.

20 vestigingen, 13 radiozenders, heel Nederland

Voor de lokale radio via ORN is gekozen omdat natuurlijk alle 20 vestigingen van Self Storage Inboedelhotel de lokale markt optimaal willen informeren over de mogelijkheden die de bedrijven bieden.

Laagste tarief

Gebruikers van Self Storage Inboedelhotel betalen het laagst mogelijke tarief als huur voor hun kamer. Het lage tarief is tot stand gekomen na langdurige onderhandeling met alle betrokkenen.

Website met uitleg

Hoe het laagste tarief voor de Self Storage tot stand is gekomen wordt uitvoerig uitgelegd op een speciale pagina van de website van het Inboedelhotel. Hoe komt het dat wij zo’n laag tarief kunnen hanteren?

Reclamespot

Er wordt een radio reclamespot van 15 seconden uitgezonden waarin de voordelen van Self Storage Inboedelhotel worden belicht. Daarnaast is er een tag-on van 5 seconden die, afhankelijk van de zender, aandacht vraagt voor de lokale vestiging van het Inboedelhotel.

Luister naar de 15 seconden spot op de lokale radio:

Luister naar een voorbeeld van de tag-on van 5 seconden op Radio Rijnmond: