Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Inboedelhotel beter zichtbaar in Middelburg

Inboedelhotel Middelburg, in het pand van Mondial Vogel Verhuizingen aan de Oude Veerseweg 20 in Middelburg, was al behoorlijk zichtbaar vanaf de straat sinds eigenaar Hans Haverkort een groot spandoek naast de voordeur had gehangen. Het spandoek maakt duidelijk dat het Inboedelhotel inderdaad bijzonder is, met een zeer prijsvriendelijke tariefstelling.

inboedelhotel mondial movers

Nu het industrieterrein bijna volledig gerevitaliseerd is, alle straten en de aankleding zijn binnenkort weer helemaal aangepast aan de huidige tijd, is er een tweede spandoek van het Inboedelhotel opgehangen.

Nu is werkelijk van alle kanten duidelijk dat men hier te maken heeft met een Self Storage, waar tegen een bijzonder laag tarief spullen kunnen worden opgeslagen.

Gezien de ligging, vlakbij de jachthaven, is het zeker voor booteigenaren interessant om het Inboedelhotel Middelburg te gebruiken voor opslag van al die zaken die niet op de boot kunnen blijven.

Informatie over de tariefstelling is te vinden op de website Inboedelhotel.nl. Er zijn inmiddels 20 vestigingen van het Inboedelhotel in Nederland en sinds de introductie in september vorig jaar is de populariteit van de totaal nieuwe benadering van hoe spullen opgeslagen kunnen worden, enorm toegenomen.