Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Inboedel Service Centrum Maastricht vervolg op verhuizing

Inboedel Service Centrum mondial movers

Via de Maastrichtse vestiging van Mondial Movers, Mondial Centrum Verhuizingen, is het nu mogelijk geworden om op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde wijze een verhuizing af te ronden.
Aan het eind van een verhuizing blijft er altijd inboedel, huisraad en rommel achter en juist dat is wat Mondial Centrum Verhuizingen gestructureerd te lijf gaat.

Oud papier gaat naar de papierinzameling
Onbruikbare meubels worden gedemonteerd en op materiaal gesorteerd afgevoerd
Witgoed gaat naar de Huishoudbank
Gebruikte emballage gaat naar het buurtmuseum (is men erg blij mee!)
Overtollige huisraad wordt afgevoerd naar het Inboedel Service Centrum.

De Gemeente Maastricht heeft vergunning verleend voor opslag en periodieke verkoop van deze huisraad in de opslaghallen van Mondial Centrum aan de Watermolen 7 op het Industrieterrein Randwyck. Bij een verkoop zullen geïnteresseerden kunnen kiezen uit het aanbod van in goede staat verkerende gebruikte meubelen en andere huisraad.

Het is absoluut geen kringloopwinkel, want er worden geen goederen ingenomen. Alleen de meubelen en huisraad van families die met Mondial Centrum Verhuizingen zijn verhuisd worden verkocht.

Iedereen tevreden want de families weten op deze manier dat hun, vaak nog prachtige, meubelen een tweede leven krijgen, terwijl zij zelf enorm besparen op de stortkosten die bij weggooien zouden ontstaan.

De eerste verkoping staat gepland voor 30 november 2013 van 09.00 tot 16.00 uur. Inlichtingen bij het Inboedel Service Centrum; via 06-53402553.