Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

In memoriam Toon van Dijk (1949 – 2018)

Toon van Dijk

“Zelden hebben we iemand gekend met zoveel energie, gecombineerd met ogen in de ‘pretstand’. Toon van Dijk, voormalig directeur/aandeelhouder van Mondial van Dijk Verhuizingen, is vanaf het toetreden van het bedrijf tot Mondial Movers in 1999, zichtbaar geweest. Een technicus in hart en nieren, genietend van smeerolie en vet. Iets wat we ons nu niet meer kunnen voorstellen binnen de verhuiswereld: eigen onderhoud van het wagenpark. Later bleek Toon van grote waarde als raadgevende oom van de opvolgende eigenaren van het verhuisbedrijf uit Boxmeer, Roel en Stijn van Dijk, zoons van Toon’s broer Jan.

Op de jaarvergaderingen van Mondial Movers bleken Toon en echtgenote Hannie de Brabantse sfeermakers die van een gewone bijeenkomst een feestje kunnen maken. Tal van foto’s met Toon zwaaiend in de polonaise zijn opgenomen in ons archief, zoals ook vastgelegde momenten van ‘klein’ plezier.

En dan, vlak na de jaarvergadering van 2017, ineens het bericht dat het niet goed gaat met z’n gezondheid. Dat de verwachtingen slecht zijn, zeer slecht zelfs. Vanaf dat moment heeft Toon zich staand gehouden door z’n energie steeds weer te richten op een volgende gebeurtenis; z’n huwelijksfeest, verjaardagen van de kleinkinderen, de 11de van de 11de, Kerstmis, Nieuwjaar en Carnaval. Ongelooflijk dat hij nog zoveel kracht in zich had om daar allemaal bij betrokken te zijn. Toon is voor ons het bewijs dat wil en kracht vaak samengaan.

Helaas werd zijn gezondheid slechter en slechter en de mogelijkheden steeds minder. Het ging niet meer en in het bijzijn van de familie is Toon ingeslapen.

Wij zijn hem dankbaar voor wat hij heeft betekend op zakelijk, maar vooral op menselijk vlak, voor onze organisatie en de Mondial Movers familie. We zullen hem nog lang herinneren en wensen Hannie, kinderen en kleinkinderen alle sterkte toe die ze nodig hebben in een wereld zonder Toon.”

Tom Stuij
Algemeen directeur Mondial Movers