Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

In het nieuws

Mondial Movers verleende haar medewerking aan het NOS Journaal voor een radio en tv-uitzending welke zijn uitgezonden op maandag 31 januari 2011. NOS Verslaggever Jeroen Schutijser begaf zich daarom afgelopen vrijdag tussen de dozen en rolcontainers, bij een projectverhuizing die werd verzorgd door Mondial Waaijenberg Verhuizers. Communicatiebureau Van Santen Netwerk verhuisde vanuit Amsterdam naar Badhoevedorp.

Zowel op de radio (Radio 1 journaal), als op TV (NOS Journaal op NL1) kwam Tom Stuij in beeld als woordvoerder van Mondial Movers. Ook voormanverhuizer, Henk Versteeg en de klant, de heer Christian van Santen kwamen aan het woord.
Tom Stuij heeft, vanuit zijn functie als algemeen directeur van Mondial Movers, getracht antwoord te geven op vragen over de malaise in de verhuismarkt. Gelukkig is het gelukt om de negatieve tendens in de vraagstelling wat om te buigen. Resultaat was dat bij de aankondiging van Sacha de Boer in het NOS-Journaal van 20.00 te horen viel dat de verhuismarkt de slechtere tijden wel zal doorstaan.

TV-verslaggever, Peter van de Meerschaut heeft de opnames voor het TV-Journaal gemaakt. Zoals altijd is er veel tekst verloren gegaan bij het “knippen en plakken” om tot een goede uitzending te komen, maar uiteindelijk kwamen er twee uitspraken in beeld. Helaas verwarde het TV-journaal, Tom Stuij  in de ondertiteling met Peter Overvliet, directeur van de brancheorganisatie Erkende Verhuizers. Laats genoemde gaf ook zijn medewerking aan het programma.

Het volledige nieuwsbericht van de NOS, de radio en de TV-uitzending zijn te beluisteren/bekijken via: http://nos.nl/artikel/215422-zware-tijden-voor-verhuisbedrijven.html