Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

In herinnering Jack Kuijper

In herinnering Jack Kuijper

21-02-1950 – 24-07-2012

Op 24 juli 2012 is Jack Kuijper overleden, tot voor kort een paar jaar de DGA van Mondial Aad de Wit Verhuizingen uit Castricum en een gewaardeerd afgevaardigde van zijn bedrijf in de deelnemersvergaderingen van Mondial Movers.

Jack kreeg veel vertrouwen, omdat hij ook heel veel vertrouwen gaf, een prima eigenschap voor een ras-ondernemer. Toen de ziekte van Parkinson hem in zijn greep kreeg was dat voor alle betrokkenen een vreselijke gebeurtenis. Jack moest afscheid nemen van zijn bedrijf en wist dat de communicatie met al zijn vrienden en familieleden langzaam zou verslechteren. Angstig voor hem, maar zeker ook voor allen die hem liefhebben. Uiteindelijk blijft de herinnering aan een vrolijke, liefdevolle man met een open gezicht en goede ideeën. Het is fijn dat we hem als mens en als aandeelhouder mee mochten maken.

In 2007 heeft zoon Carel de plaats van zijn vader in het verhuisbedrijf voortgezet, samen met compagnon Jan Laan, en het is voor Jack een grote troost geweest dat zijn werk als verhuizer zo goed is voortgezet. Het volledige team van Mondial Movers wenst echtgenote Tineke, kinderen, kleinkinderen en verdere familie heel veel sterkte bij dit
verlies.

Jack we zullen je niet vergeten!