Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

IN Amsterdam kiest voor partnership met verhuisbedrijf Mondial Movers International

Mondial Movers International is officieel partner van ‘International newcomers Amsterdam’ (IN Amsterdam). Deze organisatie ondersteunt werknemers, ondernemers en studenten die zich tijdelijk of permanent in Amsterdam willen vestigen.

IN Amsterdam

Het team van Mondial Movers International: Barbara Monnier, Niecky de Liefde, Alejandra van Amersfoort en Joke Glastra.

Een verhuizing is normaal gesproken al stressvol, maar zodra er verhuisd wordt naar een ander land of ander werelddeel is dat een hele onderneming. Wat moet er allemaal geregeld worden? Welke papieren zijn er nodig? De professionals van IN Amsterdam (voormalig Expatcenter) staan nieuwkomers bij als zij zich gaan vestigen in onze hoofdstad.

Het verhuizen van de inboedel is één van de zaken die geregeld moet worden. IN Amsterdam is daarvoor een partnership aangegaan met het Nederlandse verhuisbedrijf Mondial Movers International (MMI). Het team van MMI bestaat uit vier professionals die jarenlange ervaring hebben in de internationale verhuisbranche, daarbij ondersteund door de medewerkers op de 27 regionale vestigingen van Mondial Movers.Het bedrijf coördineert verhuizingen over de hele wereld en daar horen verhuizingen naar Nederland natuurlijk ook bij. Mondial Movers International begrijpt dat emigreren een ingrijpende gebeurtenis is en neemt de tijd om de klant daarbij te helpen en alles uit handen te nemen.

Naast klantvriendelijkheid, is duurzaamheid een belangrijk speerpunt voor Mondial Movers International. Zo zijn inmiddels de elektrische verhuiswagens van Mondial Movers in de hoofdstad een vertrouwd beeld.

IN Amsterdam