Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

ICE-cursus voor verhuizers Mondial Movers

Op maandag 16 oktober vond de cursus ‘ICE verhuizer’ plaats op het hoofdkantoor van verhuisbedrijf Mondial Movers. Dit is een eendaagse cursus voor verhuizers waarbij ze leren om ICT-apparatuur op correcte wijze te verhuizen en aan te sluiten, én om de werkplek ergonomisch in te richten voor de klant.

ICE-cursus Mondial Movers

Docent Arjan Rutten en de deelnemers van de ICE-cursus.

Mondial Movers is altijd vooruitstrevend geweest als het gaat om het bieden van specifieke opleidingen. Het zorgt ervoor dat verhuizers zich blijven ontwikkelen en zich op bepaalde vlakken kunnen specialiseren om klanten nog beter van dienst te zijn.

ICT en ergonomie

De ICE-cursus is in samenwerking met het Da Vinci College ontwikkeld en wordt al een aantal jaar gegeven. ICE staat voor: ICT verhuizingen, cable management en ergonomie advies.

Een ICE-verhuizer is in staat om ICT apparatuur op een correcte manier te verhuizen en aan te sluiten. Daarnaast is er tijdens de eendaagse cursus aandacht voor het visueel wegwerken van bekabelingen (zonder breekwerk). Dit met gebruikmaking van cable management en aansluit/voedings toepassingen. Een ander belangrijk onderdeel van de cursus is ‘ergonomie’: ervoor zorgen dat de werkplek op de juiste manier wordt ingesteld op de bouw en lengte van de gebruiker. Het juist afstemmen van de werkplek zorgt voor een goede werkhouding en kan klachten aan rug, schouder en arm voorkomen.

De deelnemers van de cursus op 16 oktober 2017 kwamen van Mondial-vestigingen uit het hele land: John Peters, Jacco Remmerswaal, Jeffrey Molier, Wim Spaan, Bart van de Vosse, Karel van Ouwendorp, Dave Ruiter en Wesley de Graauw.

Specifieke opleidingen

Mondial Movers heeft als enige verhuisbedrijf in Nederland haar eigen ‘bedrijfsschool’. Dat betekent dat er naast de verplichte vakopleidingen, ook specifieke opleidingen worden gevolgd waarmee ingespeeld wordt op wensen van opdrachtgevers. Zo zijn er onder meer trainingen ‘zorgverhuizer’, ‘projectverhuizer’ en ‘handyman’. Meer informatie hierover is te vinden op onze website.