Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

IBA Hamburg krijgt verticale stad van sixinch door Mondial Vlot Verhuizingen

Kunsttransport voor expositie IBA Hamburg

IBA Hamburg krijgt verticale stad van sixinch door Mondial Vlot Verhuizingen

In opdracht van SixInch mocht Mondial R. Vlot Verhuizingen het transport uitvoeren van de installatie ‘The Vertical Village’, vanuit Kontich, België, naar Hamburg, Duitsland.

The Vertical Village was als kunsttransport in talloze stukken opgedeeld en beschermd. Op die wijze kon het grote kunstwerk zonder schaderisico worden geladen, vervoerd en uitgeladen. Kunstenaar Serge Hagers heeft de sculptuur vervolgens nog op de dag van aanlevering kunnen opbouwen in de grote hal van het Hamburg Museum.

The Vertical Village zal nog verder door Europa reizen en de Mondial Movers vestiging uit Sliedrecht is de geselecteerde verhuizer voor dit mooie project.

SixInch staat bekend om het ontwerpen en produceren van kunststof vormen die steeds verrassen en uitnodigen tot gebruik in de dagelijkse omgeving.

De tentoonstelling in het Hamburg Museum loopt van 2 augustus tot 29 september 2013 en is georganiseerd in het kader van de grote bouwtentoonstelling IBA, die dit jaar voor het eerst gehouden wordt en die zich over heel Hamburg uitstrekt met talloze evenementen.