Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Nieuwe Hyundai KONA Electric voor Mondial Movers

Marcel de Waal, algemeen directeur van Mondial Movers, rijdt sinds kort in de nieuwe Hyundai KONA Electric. Directeur Rick Kennedie van H-Point in Dordrecht overhandigde de sleutels van deze compacte elektrisch aangedreven SUV, die een actieradius heeft van maar liefst 480 kilometer.

Mondial Movers heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan en investeert al jaren in elektrisch rijden. Niet alleen als het gaat om verhuiswagens en verhuisliften, maar ook om personenwagens. Mondial Movers wil hier graag het goede voorbeeld in geven en andere bedrijven inspireren om eveneens te investeren in een elektrisch wagenpark.
Algemeen directeur Marcel de Waal rijdt om die reden al jaren in een elektrische auto. Bij H-Point in Dordrecht, onderdeel van de Amega Groep, ontving hij de sleutels van de nieuwe Hyundai KONA Electric.

Elektrisch rijden

Deze elektrische auto kenmerkt zich door een ruim interieur, een snelle acceleratie en de modernste technieken om elektrisch rijden nog comfortabeler te maken. Zo is er een regeneratief remsysteem: de elektromotor fungeert ook als rem waardoor de batterij oplaadt tijdens het rijden. De bestuurder kan de mate van regeneratief remmen aanpassen via de aan het stuur gemonteerde schakelpeddels. De energie die op deze manier wordt teruggewonnen, wordt opgeslagen in de batterij.
De Hyundai KONA Electric maakt hiermee elektrisch rijden nóg comfortabeler!
Meer informatie is te vinden op www.h-point.nl.