Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Hyundai Ionic Electric voor Mondial Movers

Boy van de Veer in de Hyundai Ionic Electric

Hyundai Ionic Electric , Mondial Movers

Onverwacht is er een Hyundai Ionic Electric toegevoegd aan het wagenpark van Mondial Movers.
De ruime nieuwe elektrische personenwagen stond niet op de bestellijst, maar zou daar eigenlijk best opgestaan kunnen hebben.

Opel Ampera-e

Voor Boy van der Veer is een Opel Ampera-e besteld. Maar die blijkt pas in het voorjaar van 2018 afgeleverd te gaan worden. Iedereen wil deze auto graag rijden waardoor het aantal bestellingen het aanbod overtreft. Opel Nederland zal ongetwijfeld hard werken aan een oplossing.

Tijdelijke auto

Omdat er echt een auto nodig is en omdat men bij Opel weet hoe ons verhuisbedrijf er in staat als het gaat om het milieu, heeft Opel dealer van Mill in Dordrecht, aangeboden om via een zusterbedrijf een nieuwe elektrische Hyundai als tijdelijke auto aan te leveren.

Resultaat

Zoals het er nu uitziet voldoet de Hyundai helemaal aan de verwachtingen. Met de iets kleinere range valt te leven. Wat opvalt is de grote luxe die deze auto kent.

Verwachting

Boy van der Veer, de accountmanager van de Unit De Zorg, zal de auto de komende maanden flink op de proef stellen. Zoals het er nu uitziet wordt het een succesverhaal. Mocht u Boy tegenkomen, vraag hem gerust naar z’n bevindingen.