Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Horological Agenda 2014 winnen via facebook

Prachtige Horological Agenda’s te winnen via Facebook.

Horological mondial movers

Mondial Eduard Strang Verhuizingen, de vestiging van Mondial Movers in Vught, heeft dit jaar wel een heel bijzonder relatiegeschenk weten te selecteren. Het is gelukt om een aantal exemplaren van de agenda van The Horological Foundation te kunnen kopen. De agenda is een must voor iedereen die waardering kan hebben voor een mooi uurwerk.

De gelegenheid om de agenda’s te bemachtigen deed zich voor omdat het verhuisbedrijf veel contacten heeft met antiquairs en kunstliefhebbers doordat er ieder jaar een groot aantal kunstverhuizingen wordt uitgevoerd tussen de handelaren en liefhebbers en de befaamde kunstbeurzen zoals PAN in Amsterdam en de TEFAF in Maastricht.

Omdat het moeilijk is te bepalen wie in aanmerking komt in 2014 gebruik te mogen maken van de bijzondere agenda zullen de exemplaren verloot worden onder bezoekers van de facebookpagina van Mondial Eduard Strang Verhuizingen. Zowel de likers van de pagina als de likers van de bekendmaking komen in aanmerking. Slimme bezoekers kunnen hun kans vergroten door 2x te liken. Voor deze ene keer wordt dat geaccepteerd door de directie van het sinds 1881 bestaande verhuisbedrijf.

Natuurlijk wordt het de winnaars vergeven als ze hun gewonnen agenda doorgeven als het ultieme Sint Nicolaas- of Kerstgeschenk.