Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Hiddink en Stuij trekken samen op

Tom Stuij, directeur van Mondial Movers, het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven, was aanwezig bij de kick-off meeting van de publiciteitscampagne van het Energiecentrum MKB. Door directeur Martin Kloet werd Mondial Movers bij de opening nog eens extra in het zonnetje gezet als de meest duurzame verhuisorganisatie en een voorbeeld van creativiteit als het om MVO gaat. Het komend jaar zal Mondial Movers als ambassadeur van het Energiecentrum MKB optreden. Samenwerkend met coach Hiddink van het Energiecentrum MKB, wordt het zaak om de bal daar te leggen waar hij hoort, bij de MKB bedrijven.

De campagne rondom Hiddink, opgezet door Doorrood en de presentatie door creatief directeur Rene Epping, maakte alle aanwezige brancheorganisaties enthousiast over de mogelijkheden die er zijn om samen met het Energiecentrum MKB de duurzame weg verder in te slaan.

De belangeloze medewerking van Mondial Movers past in haar streven zo veel als mogelijk bij te dragen aan het verduurzamen van de maatschappij, zonder de basisprincipes van vrij ondernemerschap te beperken.