Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Verhuisbedrijf Henneken helpt mee met stichting De Verhuisfamilie

Mondial Verhuisbedrijf Henneken heeft op maandag 29 januari 2018 meegeholpen met een verhuizing van stichting De Verhuisfamilie. Met behulp van een aantal vrijwilligers werd een gezin van Koudekerk aan den Rijn naar Alphen aan den Rijn verhuisd.

Mondial Henneken helpt met stichting De Verhuisfamilie

Mondial Verhuisbedrijf Henneken werkte al eerder mee met stichting De Verhuisfamilie.

Stichting De Verhuisfamilie helpt mensen die noodgedwongen moeten verhuizen, maar daar niet het netwerk en de middelen voor hebben. Via een hulpverlener kan er een aanvraag ingediend worden. De coördinatoren van de stichting beoordelen vervolgens of deze binnen de voorwaarden valt. Vervolgens wordt er een Erkende Verhuizer in de betreffende regio gezocht met de vraag om belangeloos mee te werken. Zodoende werd Mondial Verhuisbedrijf Henneken benaderd om te helpen bij een verhuizing van een gezin uit Koudekerk aan den Rijn. De aanvraag was binnengekomen via de hulpverleningsinstantie ‘Tom in de buurt’.

Vrijwilligers

In goed overleg werd er een datum geprikt voor de verhuizing. ‘Tom in de buurt’ zorgde ervoor dat er voldoende vrijwilligers aanwezig waren op de dag van de verhuizing om te helpen met in- en uitpakken. Zodoende liep de verhuizing gesmeerd. “Wat zijn wij goed geholpen door verhuisman Johan. Echt een topper! Naast het tillen, inladen en verhuizen dacht hij ook aan alle kanten met ons mee. Behulpzaam en vriendelijk: een echte vakman. De familie is iedereen zo dankbaar. Zonder deze hulp was het nooit gelukt”, blikt Patty Groen terug.

Mondial Henneken

Mondial Verhuisbedrijf Henneken werkte al een paar keer eerder mee met een verhuizing. “We vinden het een mooi initiatief om ons steentje aan bij te dragen. Zodra een aanvraag bij ons binnenkomt is deze al gescreend door stichting De Verhuisfamilie, waardoor we zeker weten dat we iemand helpen die het écht nodig heeft. En dat bleek afgelopen maandag ook het geval te zijn”, vertelt Lauwrens de Jong, directeur van Mondial Verhuisbedrijf Henneken. “Onze chauffeur merkte tijdens de verhuizing hoe dankbaar het gezin was voor deze hulp. Dat maakt het voor ons ook erg fijn om zo’n verhuizing mogelijk te maken.”

Mondial Verhuisbedrijf Henneken

Hulpvraag indienen?

Bent u een hulpverlener en kent u iemand die in aanmerking zou komen voor hulp vanuit de stichting De Verhuisfamilie? Kijk dan op www.verhuisfamilie.nl.