Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Havenfestival Alblasserdam succes

Mondial APE op havenfestival Alblasserdam

De Vespa APE van Mondial Movers heeft weer eens staan pronken, dit keer op het Havenfestival van Alblasserdam.Afgelopen zaterdag trokken duizenden en duizenden bezoekers langs de talloze verkoopkramen en demonstratie tentjes.
Vanzelfsprekend was Mondial Movers aanwezig in Alblasserdam op het Havenfestival, want niet alleen is het kantoor van de verhuisorganisatie gevestigd in een eigen kantoorpand langs de A15, ook worden er door Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen veel verhuizingen uitgevoerd in Alblasserdam en de regio Drechtsteden.

De wethouders van Alblasserdam hebben dan ook een bezoek gebracht aan de stand om de laatste vorderingen op het gebied van duurzaamheid nog eens door te nemen. Zoals bekend streeft Mondial Movers naar het aanleggen van openbare oplaadpunten voor elektrische auto’s op het industrieterrein, maar jammer genoeg worden de verzoeken door de gemeente afgewezen. Niet omdat de gemeente Alblasserdam geen duurzaamheidsbeleid zou voeren, maar om het feit dat men het parkeren (en dus opladen) op de openbare weg op het industrieterrein wil gaan verbieden. Verbieden en toestaan gaat niet samen.

Mondial Movers heeft het verhuiscontract met de Drechtsteden gemeenten kunnen afsluiten en daarnaast is zij dagelijks nadrukkelijk aanwezig in de straten van Alblasserdam door de vele verhuiswagens van Mondial Vlot Verhuizingen uit Sliedrecht. Er waren dan ook talloze bezoekers die meedeelden dat hun eerdere verhuizing tot volle tevredenheid was uitgevoerd en er werden ook al weer toekomstige verhuizingen met de Mondial Movers verhuizers aangekondigd.

Al met al kon Alblasserdam terugkijken op een leuke zomerse dag en een zeer geslaagd Havenfestival 2012.