Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Hans Bossenbroek start met Discipelship Training School

Mondial Movers wenst oud-medewerker Hans Bossenbroek veel succes. In 2009 maakte hij als communicatiemedewerker voor Mondial Movers zich sterk voor public relations. Nu jaagt Hans zijn dromen na en gaat waar zijn geloof hem brengt. Het woord is aan Hans:

Volgende week woensdag, 22 september, begin ik aan de Discipelship Training School van Jeugd met een Opdracht (JmeO). Deze school duurt zes maanden. Drie maanden bijbelstudie en drie maanden een verblijf in een – nog onbekend – buitenland. Het zal ongetwijfeld een intensieve periode worden, maar zonder meer ook een hele mooie. Ik heb zelf ervaren dat God mij heeft geroepen (waarvoor precies weet ik nog niet, maar daarom ga ik juist ook naar die school).

Genesis 12:1-3 heeft voor mij veel betekenis gekregen: De HEERE nu had tot Abram gezegd: Ga gij uit uw land, en uit uw maagschap, en uit uws vaders huis, naar het land, dat Ik u wijzen zal. En Ik zal u tot een groot volk maken, en u zegenen, en uw naam groot maken; en wees een zegen! En Ik zal zegenen, die u zegenen, en vervloeken, die u vloekt; en in u zullen alle geslachten des aardrijks gezegend worden.

Naarmate de tijd vorderde kreeg ik steeds meer bevestiging. ‘Toevallig’ preekte ds. Breman er afgelopen zondag nog over. Ik heb het gevoel of ik in een heel diep gat spring, maar wie het met Hem waagt, komt nooit bedrogen uit.”