Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Haagse verhuizer verhuist het Ronald McDonald Huis

Mondial van der Velde ’t Veentje Verhuizingen verhuist het Ronald McDonald Huis naar het nieuwe Juliana Kinderziekenhuis.

haagse mondial movers

Dinsdag verzamelden in alle vroegte de verhuiswagens met de verhuizers van Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen zich op de oude locatie aan de Sportlaan in Den Haag. Onder begeleiding van Ronald McDonald zelf, worden de spullen uit het Haagse Huis ingeladen en vervoerd naar de nieuwe locatie in de nieuwbouw van het Juliana Kinderziekenhuis aan de Leyweg in Den Haag.

De Haagse vestiging van Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer van Nederland, is trots op het resultaat en wenst het Ronald McDonald Huis Den Haag een mooie tijd op hun nieuwe locatie.

Sponsoring Ronald McDonald Huis

Mondial van der Velde ’t Veentje Verhuizingen zet zich met overgave al vele jaren in voor het Ronald McDonald Huis in Den Haag. Voor het verhuisbedrijf is het al enige tijd duidelijk in wat voor behoefte dit Huis voldoet en hoe gelukkig ouders kunnen zijn als ze in de gelegenheid gesteld worden tijdelijk dicht bij hun zieke kind in het ziekenhuis te wonen. Voor het Haagse verhuisbedrijf reden genoeg om het Ronald McDonald Huis te sponsoren in natura met professionele ondersteuning bij verhuisactiviteiten en opslag. Zo ook bij deze grootschalige verhuizing van het gehele Ronald McDonald Huis Den Haag!

Het Ronald McDonald Huis biedt ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Juliana Kinderziekenhuis de mogelijkheid om te logeren. In het Huis zijn er genoeg ruimtes waar ouders zich terug kunnen trekken, of juist contacten kunnen leggen. Ronald McDonald Huis Den Haag ontvangt net als alle andere Ronald McDonald Huizen in Nederland geen overheidssteun en is geheel afhankelijk van donaties, sponsorbijdragen en acties.