Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Haagse Energie Beurs druk bezocht

Haagse Energie Beurs druk bezocht

Den Haag – Robert Medeblik en Nathalie van der Velde van de vestiging van Mondial Movers in Den Haag, Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen, heeft afgelopen zondag twee oktober een drukke dag gehad op Haagse Energie Beurs. De eerste editie van deze duurzame beurs is een groot succes geweest en heeft ruim 3.000 inwoners naar het stadhuis van Den Haag getrokken.

Haagse Energie Beurs druk bezochtRobert Medeblik en Natalie van der Velde van Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen zijn met particulieren in gesprek gegaan over milieu verantwoordelijk ondernemen en hoe de vestiging in Den Haag dit toepast in het bedrijf. Particulieren worden steeds meer milieubewust en zoeken bedrijven die hen in deze duurzaam wensen kunnen voorzien. Ook konden de bezoekers informatie krijgen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam verhuizen.

 

 

Haagse Energie Beurs druk bezocht Tom StuijAlgemeen directeur Tom Stuij van Mondial Movers heeft, kort na de speech van de wethouder Rabin Baldewsingh, een lezing gehouden over wat Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemen voor Mondial Movers betekent.

Om het milieubewuste mobiliteit te promoten, konden de bezoekers van de stand een Mondial Movers fiets winnen door een formulier in te vullen met de motivatie waarom zij de fiets zouden moeten winnen. Honderden geïnteresseerden hebben hun motivatie ingevuld en daaruit word binnenkort de gelukkige winnaar bekend gemaakt.