Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Haagse arbeidsvitamine: “lekker in je vel zitten”

Mondial van der Velde ’t Veentje Verhuizingen stapte per 1 oktober jl. over op een nieuwe arbodienst. Het verhuisbedrijf gevestigd aan de Zinkwerf in Den Haag kiest voor Care for Companies. Deze arbodienst heeft een vernieuwende visie op arbozorg die goed aansluit bij het gedachtegoed van het verhuisbedrijf.

Een medewerker die lekker in zijn vel zit, kan de hele wereld aan. Althans zo voelt het. In feite betekent ‘lekker in je vel zitten’ niets meer dan je lichamelijk en geestelijk goed voelen. Je hebt plezier in het leven en zin om dingen te ondernemen. Care for Companies handelt vanuit deze gedachte. De aandacht wordt verlegd van ziekte en zorg naar gezondheid en gedrag.

Ook een groot voordeel is dat zowel het zorgcentrum van Care for Companies als het verhuisbedrijf gevestigd zijn op het ZKD bedrijventerrein in Den Haag. Alles draait om korte lijnen tussen de werkgever, werknemer, ARBO dienstverlener en de zorgverzekeraar. In dit kwadrant profiteren alle partijen van snelheid en kostenbesparing. Boven alles, krijgt de medewerker de zorg die hij nodig heeft op een snelheid die ongeëvenaard is waardoor het werk sneller hervat kan worden.

Over het aantal zieke medewerkers heeft Mondial van der Velde overigens niets te klagen. Maar wat goed is, moet goed blijven.