Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Haags verhuisbedrijf zet zich in voor de Haagse Hoed

Afgelopen zondag 18 december, tijdens de voetbalwedstrijd ADO Den Haag – Sparta is de Haagse Hoed gelanceerd. Dat gebeurde in samenwerking met ADO den Haag en ADO Den Haag in de Maatschappij.

Ook het Haags verhuisbedrijf Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen heeft hierin een belangrijke bijdrage geleverd.

Haags verhuisbedrijf haagse hoed mvo mondial movers

De lancering van de Haagse Hoed is de start van de campagne “Samen maken we kanker kansloos in Den Haag”. Bedrijven en inwoners in Den Haag worden opgeroepen om in actie te komen door ludieke fundraisingacties te starten. Met het geld wordt baanbrekend kankeronderzoek gesteund.

Eigenaar Robert Medenblik van het Haagse verhuisbedrijf: “Ook ik heb van dichtbij meegemaakt hoe kanker levens kan veranderen. Eén op de drie Nederlanders krijgt kanker, dus ook één op de drie Hagenezen. Hier moeten we samen wat aan doen! Ik zet mij dan als één van de founding fathers heel graag in voor deze actie. Samen maken we kanker kansloos in Den Haag. Een mooi streven voor onze stad”.

“Om mijn betrokkenheid te tonen ben ik coördinator van de Haagse Ondernemershoed. Een actie waarbij bedrijven een maand lang actie gaan voeren voor de Haagse Hoed en zoveel mogelijk geld proberen in te zamelen. Ik roep dan ook alle bedrijven in Den Haag op om in actie te komen voor de Haagse Hoed.