Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Grootschalige projectverhuizing scholengemeenschap

De verhuizing van vier schoollocaties naar de compleet nieuwe Eemsdelta Campus in Appingedam mag met recht een megaoperatie worden genoemd. Het gebouw biedt ruimte aan 1700 leerlingen van vier scholen. Om even een beeld te geven: er werd maar liefst 2.900m3 verhuisd, waaronder 3000 verhuisdozen. Verhuisadviseur Jan Smit van Mondial Oostland Verhuizingen kijkt met een tevreden gevoel terug op deze verhuizing.

grootschalige projectverhuizing scholengemeenschap

Bij een grootschalige projectverhuizing is een grondige voorbereiding noodzakelijk. Alle wensen en eisen worden geïnventariseerd en naar aanleiding daarvan stelt de verhuisadviseur een gedetailleerd projectplan op. Dit betekent dat Jan Smit al geruime tijd voor de verhuizing in contact was met de klant om te zorgen dat het verhuisbedrijf op de hoogte is van alle belangrijke zaken. Zo heeft de verhuisadviseur bijvoorbeeld meerdere bouwvergaderingen bijgewoond. Het verhuisteam was daardoor goed geïnformeerd over alle zaken omtrent de verhuizing. Zo zouden niet alleen de lokalen en kantoorruimtes verhuisd moeten worden, maar ook een techniekruimte, een bibliotheek en een complete zorgafdeling.
Om te zorgen voor een soepele verhuizing hebben de verhuizers alles zorgvuldig ingepakt en gecodeerd. Gedurende de verhuisperiode werden er maar liefst 110 ritten met de verhuiswagen gemaakt. Dankzij de jarenlange ervaring van het verhuisteam kon deze mooie uitdaging voortvarend worden opgepakt.

Planning

Tijdens de verhuisperiode zijn de medewerkers van Mondial Oostland Verhuizingen altijd flexibel en kunnen ze inspelen op actuele situaties. Zo bleek tijdens de bouwperiode dat diverse ruimtes later zouden worden opgeleverd dan gepland. Op zo’n moment wordt de planning bijgesteld. “Het project is naar volle tevredenheid van onze klant is uitgevoerd. Ik ben dan ook erg trots op de prestatie die ons verhuisteam heeft neergezet tijdens deze complexe verhuizing”, aldus Jan Smit.