Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Groengas verhuiswagen voor Mondial R Vlot Verhuizingen

Groengas verhuiswagen voor Mondial R Vlot Verhuizingen

De verhuiswagen is te herkennen aan de groene tank onder de laadbak

Sliedrecht – Verhuisbedrijf Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen heeft sinds kort een Groengas verhuiswagen in gebruik genomen. Het nieuwe transportmiddel van MAN is bijzonder, omdat het 40 % minder CO2 uitstoot ten opzichte van de schoonste huidige verhuiswagen met een diesel-aardgas of hybride motor.

Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt voor de Mondial Movers vestiging in Sliedrecht. Juist om die reden heeft het verhuisbedrijf geïnvesteerd in deze groene verhuiswagen. Mondial R.Vlot & Zn verhuizingen heeft hiermee een volgende stap gezet naar een uiterst duurzaam verhuiswagen park. Het overige wagenpark van het bedrijf bestaat al langer uit de schoonste Euro 5 en EEV verhuiswagens, maar deze Groengas verhuiswagen is beduidend schoner.

In vergelijking met andere schone vrachtwagens, zoals bijvoorbeeld de Elektrische Verhuiswagen, heeft de GroenGas Diesel verhuiswagen meer actieradius en is daarom voor verhuizingen op grotere afstanden beter inzetbaar. De nieuwe verhuiswagen rijdt op een combinatie van diesel en samengeperst aardgas. Het mengsel levert een prima vermogen, maar is beduidend schoner dan alleen diesel.

Omdat de auto zonder beperking kan worden ingezet voor alle soorten verhuizingen, zowel voor particulieren als bedrijven is het voor de planning van het verhuisbedrijf erg makkelijk de vrachtwagen in te zetten. De verhuiswagen heeft Sliedrecht als standplaats en daar in de omgeving is de kans het grootst dat hij gespot kan worden. Tegelijk met de nieuwe verhuiswagen zijn ook de laatste nieuwe verhuisdozen in gebruik genomen.

Groengas verhuiswagen van Mondial R Vlot Verhuizingen