Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Grienden on Stage werk zoeken bij Mondial Vlot Verhuizingen

Mondial R. Vlot en Zn. Verhuizingen bij Grienden on Stage

Mondial R. Vlot en Zn. Verhuizingen bij Grienden on Stage

Mondial R. Vlot Verhuizingen was vertegenwoordigd op de eerste editie van Grienden on Stage. Het evenement voor de VMBO-ers werd gehouden in de Lockhorst in Sliedrecht. Het was organisator Arie van den Herik gelukt om het bedrijfsleven enthousiast te maken om de gelegenheid te benutten om de richting zoekende scholieren te helpen bij hun beroepskeuze.

Wethouder Hans Tanis van Sliedrecht kon de opening verrichten, waarna zo’n 400 scholieren van het Grienden College kennis maakten met zo’n 100 vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven. De Vlot Transportgroep, waarin zowel Mondial R. Vlot en Zn. Verhuizingen als Transport Service Schelluinen zijn opgenomen, was duidelijk aanwezig om de jongeren te informeren over de mogelijkheden die er zijn in de transportsector en natuurlijk gaat het dan over distributie en verhuizen. Uiteindelijk kon worden teruggekeken op een fijne middag en veel van de scholieren hebben nu een duidelijk beeld van de bedrijven waar ze stage zouden willen lopen. Eeen overzicht van vacatures is te vinden op www.vlotlogistics.nl/werken-bij.

Leuk te vermelden is dat landelijk organisator Corine Korrel en projectleider Arie van den Herik aan elkaar zijn voorgesteld op het kantoor van Mondial Movers in Alblasserdam. een ontmoeting waar de kiem is gelegd voor Grienden on Stage.