Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Grienden College Sliedrecht gaat On Stage

Mondial Movers SROI Grienden College verhuzien

De in de onderwijswereld van de Drechtsteden bekende Arie van den Herik zal komend schooljaar optreden als projectleider van de eerste editie van Grienden On Stage. Dit is een samenwerking tussen het Grienden College en de organisatie van Corine Korrel, Onderwijs On Stage.

Het Griendencollege geeft vorm aan een innovatieve manier van onderwijs die de leerling optimaal voorbereidt op zijn toekomst. Op het Griendencollege gaat het om prestaties en om de vorming tot een waardevolle persoonlijkheid, die een verantwoordelijke rol vervult in de maatschappij.

Onderwijs On Stage organiseert het BEROEPENFEEST, een nieuw, duurzaam, persoonlijk en lokaal ONDERNEMERSNETWERK voor jongeren. On Stage levert daarmee een bijdrage aan de beroepsoriëntatie en ondernemersvaardigheden van jongeren. BEROEPSBEOEFENAREN brengen BEVLOGENHEID voor hun vak over aan leerlingen en geven hen gelegenheid tot werkbezoeken, stages of mentoring. Bij On Stage ontmoeten leerlingen de automonteur tot advocaat omdat DROMEN MAG. Onderwijs On Stage bestaat al zeven jaar en heeft jaarlijks een BEREIK van: ca 5000 LEERLINGEN en ca 1250 PROFESSIONALS. T/m 2013 werden er al 24 edities gerealiseerd en deden er ca 20.000 LEERLINGEN en ca 5.200 ONDERNEMERS mee.

Imiddels zijn er succesvolle On Stage bijeenkomsten in Delft, Doetinchem, Breda en Almere en daar wordt nu dus Sliedrecht aan toegevoegd.

Mondial Movers ondersteunt de gedachte van Onderwijs On Stage en is dan ook blij dat er weer een nieuw feest aan de rij wordt toegevoegd. Wij wensen Arie, Corine en de leerlingen van het Grienden College veel succes.