Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers sponsort twee goede doelen

Mondial Movers heeft er dit jaar voor gekozen om geen kerstgeschenken aan klanten en relaties te geven, maar in plaats daarvan twee goede doelen te sponsoren. “Onze medewerkers zijn intrinsiek gemotiveerd om met elkaar bij te dragen aan een betere wereld. Alle kleine beetjes helpen”, aldus Marcel de Waal, algemeen directeur van Mondial Movers.

goede doelen
Met de mountainbiketocht Duchenne Heroes wordt er geld ingezameld voor onderzoek naar deze spierziekte.

Met dit gebaar wordt er gebroken met een traditie om een uniek kerstpresentje te laten ontwerpen. “Het team van Mondial Movers heeft er voor gekozen om af te stappen van de gebaande wegen. Dit jaar geen relatiegeschenk voor onze vele klanten en relaties. Het geld dat wij hiermee vrij konden maken, hebben wij overgemaakt aan maar liefst twee goede doelen”, licht Marcel de Waal de keuze toe.

Zeldzame ziekte

De donaties komen ten goede aan de strijd tegen dunnevezelneuropathie en Duchenne. Het gaat in beide situaties om een zeldzame ziekte. Dunnevezelneuropathie is een spierziekte waarbij de dunne zenuwvezels slecht functioneren, waardoor verschillende (pijn)klachten ontstaan. Mogelijke verschijnselen zijn: maag- en darmklachten, verminderd gevoel voor koude of warmte, wisselende bloeddruk en hartkloppingen. Een behandeling voor deze ziekte is er nog niet.
De tweede donatie gaat naar Duchenne Heroes: een mountainbiketocht die wordt georganiseerd in de strijd aan tegen Duchenne spierdystrofie. Deze ziekte komt vooral voor bij jongens, waarbij alle spieren langzaam worden afgebroken. Door de verzwakking van de hartspier is het een fatale ziekte en ligt de levensverwachting rond 30 jaar. Vanuit Mondial Kattenberg Verhuizingen fietst Wim Verdouw met het team ‘Stella voor jou’ mee met Duchenne Heroes.
De Waal: “Met deze donaties hopen wij onze relaties het goede voorbeeld te geven. Wij vertrouwen volledig op uw begrip.”