Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Centrum Verhuizingen doneert verhuisdozen voor actie Oekraïne

Mondial Centrum Verhuizingen heeft 300 Speelgoededoelendozen gedoneerd aan het initiatief ‘Get the angels out!’ Deze groep vrijwilligers zet zich in voor mensen in Oekraïne. Met behulp van de verhuisdozen zijn allerlei materialen naar Oekraïne gebracht.

Get the angels out: Mondial Centrum Verhuizingen steunt actie voor Oekraïne

Het goede doel ‘Get the angels out’ is na het uitbreken van de oorlog opgericht. Het doel is om mensen in Oekraïne en Oekraïense vluchtelingen in Nederland op alle mogelijke manieren te helpen. Dit doet het team onder meer door spullen en materialen in te zamelen waar dringend behoefte aan is. Denk bijvoorbeeld aan kleding, luiers, medicijnen en levensmiddelen. Alles wordt in een loods opgeslagen en vervolgens brengen de vrijwilligers het richting Polen, vanwaar het met een ander transport naar de Oekraïne wordt gebracht. De 300 gesponsorde verhuisdozen van Mondial Centrum Verhuizingen uit Maastricht kwamen goed van pas om alle goederen efficiënt te kunnen vervoeren. De Speelgoededoelendoos is een initiatief van de Mondial Movers Foundation: dit goede doel heeft als missie om armoede en eenzaamheid te bestrijden.

Ondersteuning

Naast de inzamelingsactie zet het vrijwilligersteam van ‘Get the angels out’ (dat bezig is om een stichting op te richten) zich in voor het vinden van onderdak voor Oekraïense vluchtelingen in Nederland. Daarbij wordt er op allerlei vlakken ondersteuning geboden: denk aan het regelen van praktische zaken en het aanbieden van bijlessen om de Nederlandse taal te leren. Vanaf de start van dit initiatief kunnen de vrijwilligers rekenen op hartverwarmende reacties en op veel steun uit de omgeving. Via de Facebookpagina van het goede doel is een update te vinden van acties die momenteel lopen.

Get the angels out: Mondial Centrum Verhuizingen doneert verhuisdozen