Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Geslaagden in Hoogezand

Wethouder Lindeman deelt bloemen uit

geslaagden mondial movers
Geslaagden Bert Kroesen en Richard Hovingh hebben uit handen van Wethouder Ger Lindeman van de Gemeente Hoogezand Sappemeer, hun verhuizersdiploma mogen ontvangen tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Mondial Oostland Verhuizingen.

Beide heren zijn in de gelegenheid gesteld door de Gemeente om, met behoud van uitkering, deel te nemen aan een special opleidingstraject dat door woningcorporatie Lefier en de Groningse vestiging van Mondial Movers is opgesteld. Doel is om bewoners van de te renoveren wijk Gorecht West iets extra’s te bieden.

De geslaagden zijn: Jan van Santen, van Mondial Oostland Verhuizinge, en Liza Meinderstma, van Lefier. Zij hebben het traject getrokken en zijn blij dat het niet alleen bij een stageplaats is gebleven maar dat de deelnemers nu ook echt een verhuisdiploma van de Erkende Verhuizers hebben mogen ontvangen. De derde deelnemer in het traject, Salim Felicia, gaat hopelijk het zelfde resultaat bereiken.

Al met al een bijzondere gebeurtenis. Voor herhaling vatbaar en waarschijnlijk zijn Bert en Richard nog regelmatig op een blauw/witte verhuiswagen van de Mondial Waaijenberg Groep te vinden.