Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Geslaagde verhuizing voor Vilente

Zorgverhuizing voor Vilente door Waaijenberg groep

De Zorgverhuizer van Nederland, Mondial Movers heeft op 17 december 2012 de bewoners van De Klinkenberg verhuisd. Ruim 200 bewoners zijn verhuisd naar de nieuwe locatie op het voormalig terrein van de Simon Stevin kazerne.

De Mondial Movers vestiging uit Ede, Mondial Waaijenberg heeft de zorgverhuizing uitgevoerd. De bewoners van de Klinkenberg lopen nog een beetje onwennig rond in het grote gebouw, maar de bewoners en medewerkers zijn erg enthousiast. Op het kazerneterrein staat een tijdelijk onderkomen voor vijf jaar. De bewoners, familie en medewerkers zijn erg tevreden over het verloop van deze grote verhuisklus en vinden dat de verhuizers van Mondial Movers goed werk hebben geleverd.

Met de verhuizing investeert Vilente in de toekomst. Zorg en ondersteuning worden nog meer geïntegreerd. De intramurale zorg van De Klinkenberg, extramurale zorg van Vilente Thuiszorg, voorlichting en begeleiding door Vilente Zorgadvies vinden elkaar op locatie met de ondersteunende diensten door het Service Bureau van Vilente. Met de eenduidige bereikbaarheid en korte lijnen, bouwt Vilente verder aan kwaliteit van zorg.

Mondial Movers is de Zorgverhuizer van Nederland en heeft al vele zorgverhuizingen uitgevoerd. In samenwerking met het Horizon College uit Alkmaar heeft het verhuisbedrijf een opleiding tot zorgverhuizer ontwikkeld. Tijdens de opleiding leren de verhuizers veel over ziektebeelden en hoe daar mee om te gaan. De bewoners kunnen dus met een gerust hart hun spullen laten verhuizen door de zorgverhuizers.