Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Dijkstra zet zich belangeloos in voor De Verhuisfamilie

Stichting De Verhuisfamilie heeft met dank aan Mondial Dijkstra Verhuizingen een alleenstaande man uit Almelo verhuisd. De stichting ondersteunt mensen die door omstandigheden moeten verhuizen, maar daar niet de financiële middelen of het netwerk voor hebben.

Verhuisfamilie

Het goede doel neemt uitsluitend aanvragen in behandeling die door een hulpverlener zijn ingediend. In dit geval kwam er een verzoek binnen van een maatschappelijk werker van de welzijnsorganisatie Avedan voor een alleenstaande hulpvrager met medische klachten. De Verhuisfamilie benaderde naar aanleiding van deze vraag Mondial Dijkstra Verhuizingen. Het verhuisbedrijf uit Enschede reageerde direct positief, en heeft vervolgens geheel belangeloos de hulpvrager verhuisd naar een andere woning.

Ondersteuning

Stichting De Verhuisfamilie coördineert verhuizingen voor mensen die eenzaam en minvermogend zijn. Het doel is niet alleen om praktisch te ondersteunen bij de verhuizing, maar ook vooral om mensen het gevoel te geven dat ze er niet alleen voor staan in het leven. Met behulp van Erkende Verhuizers en vrijwilligers wordt de ‘verhuisfamilie’ gevormd.
Kijk voor meer informatie over de stichting op www.verhuisfamilie.nl.