Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Geslaagde proef met Groengas Diesel verhuiswagen

Alblasserdam – De verhuisorganisatie Mondial Movers, met 27 zelfstandige vestigingen door heel het land, kijkt voortdurend naar de mogelijkheden om duurzame verhuizingen aan te bieden. Daarom is er de laatste weken voor Mondial Movers een test uitgevoerd met een speciaal geprepareerde, duurzame Groengas Diesel verhuiswagen. De succesvolle testresultaten zijn voor de verhuisorganisatie een reden om gebruik te maken van dit nieuwe transportmiddel.

Geslaagde proef met Groengas Diesel verhuiswagenDe Groengas Diesel verhuiswagen van MAN gaat binnenkort door Mondial Movers in gebruik genomen worden. Met dit bijzondere voertuig is het gelukt om 40% CO2 uitstoot te verminderen ten opzichte van de schoonste huidige leverbare verhuiswagen met een diesel-, aardgas of hybride motor. Het resultaat wordt bereikt doordat er samengeperst aardgas (CNG) wordt gemixt met de beschikbare diesel. Het mengsel levert een prima vermogen en is beduidend schoner dan alleen diesel.

In vergelijking met andere duurzame transportmiddelen, zoals bijvoorbeeld de Elektrische Verhuiswagen, heeft de GroenGas Diesel verhuiswagen meer actieradius en is daarom voor verhuizingen op grotere afstanden beter inzetbaar.

Vanaf eind oktober 2011 zal de verhuiswagen dan ook dagelijks ingezet gaan worden voor verhuizingen door heel Nederland.

Binnenkort wordt de eerste foto van de nieuwe verhuiswagen gepresenteerd.