Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Genomineerden Verhuisbedrijf van het Jaar!

Tijdens de aandeelhoudersvergadering van 8 februari zijn de drie Mondial Verhuisbedrijven bekend gemaakt die genomineerd zijn voor de titel Mondial Verhuisbedrijf van het Jaar 2011.
Het gaat om Mondial R. Vlot Verhuizingen uit Sliedrecht, Mondial Eduard Strang Verhuizingen uit Vught en Mondial Friesland Verhuizingen uit Leeuwarden.

Mondial Vehuisbedrijf van het Jaar 2011 - Beste Verhuizer van Nederland

De bedrijven zijn in de race voor de titel door hun behaalde resultaten in de enquêtes die doorlopend onder de zakelijke en particuliere klanten van Mondial Movers worden gehouden. Verder speelt mee het aantal medewerkers dat een vakdiploma verhuizer heeft of andere diploma’s, zoals VCA, BHV, Zorgverhuizer, Handyman, Verkoopstylist, Projectverhuizer, Projectleider, Taxateur enz. enz. Als laatste gaat het om de totale uitstraling, financiële gezondheid en presentatie van het bedrijf.

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de jaarvergadering van Mondial Movers, die dit jaar gehouden wordt in Bad Sassendorf in Duitsland op 25 maart. De uitreiking vindt plaats door de onafhankelijke jury, bestaande uit Leo van der Post (ex Facilitair KPN) en Douwe Boersma (ex ledenservice Woonzorg)