Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Gegroeid

Mondial Movers is naast vijf andere ondernemers uit Zuid-Holland genomineerd voor de High Growth Awards. De Award staat voor ondernemingen die in zowel kwantiteit als kwaliteit willen groeien. En dat dan ook met verve doen. Het Landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven neemt het op tegen Best & West In- en Ompakkers, Maître André, MKB Brandstof, en Octatube Holding.

De High Growth Award van plexiglas is alvast in huis. Vandaag overhandigden Niels van Zetten (PWC) en Klaas Verkerk (Rabobank Drechtsteden) de award aan algemeen directeur Tom Stuij. Op 23 november zal tijdens een feestelijk diner bekend worden gemaakt wie van de bovengenoemde vijf zich de succesvolste groeionderneming van Zuid-Holland mag noemen.

Met de fiets
Het fietsenplan van Mondial Movers is een voorbeeld van investeren in kwaliteit. Mondial Movers heeft onlangs 300 fietsen laten maken. De medewerkers in Alblasserdam kunnen er volgende zomer mee naar kantoor. Het initiatief moet de medewerkers stimuleren om vaker de fiets te pakken. Of dit nou naar het werk is of naar de bioscoop. Leuke bijkomstigheid is dat de fietsen overal in het land hun blauwe neus zullen laten zien.

Overhandiging High Growth Awards
Vlnr: Klaas Verkerk, Tom Stuij en Niels van Zetten

PWC feliciteert Mondial Movers met de high growth award

Price Waterhouse Coopers (PWC) feliciteert Mondial Movers met de Award. PWC is een van de drie partners van Porth4Growth en sponsort de High Growth Awards 2010.