Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Geef je mobiel, win een fiets

Wie heeft er niet in een lade nog een oude mobiel liggen? Via onze inzamelactie is deze oude mobiel toch nog iets waard. Per mobiel krijgt Team Helpeenheld.nl een klein bedrag voor de sponsoring van Duchenne Heroes. Het team wil deze oude mobieltjes dus graag ontvangen en mag onder de gevers een unieke Mondial Movers fiets weggeven.

Mondial Movers fiets voor de winactie

In september 2011 gaat Carel Kuijper, directeur Mondial Aad de Wit, samen met Rob Pankras en Menno Schut deelnemen aan de’De Duchenne Heroes-Challeng’. Dit is een ‘sponsor’ mountainbiketocht van 700 kilometer om geld in te zamelen voor het onderzoek naar de ziekte van Duchenne! Het doel is om € 10.000,- bij elkaar te fietsen.

Deze tocht staat in het teken van de spierziekte Duchenne. Duchenne is een ernstige en erfelijke spierziekte die vrijwel alleen bij jongens voorkomt. In ons land hebben ongeveer achthonderd jongens deze ziekte. De ontwikkeling van nieuwe behandelmethodes heeft de levensverwachting van de patiënten doen toenemen tot 30 jaar, maar zelfs nu sterven er patiënten voor hun twintigste jaar. Op dit moment is Duchenne nog niet te genezen of te voorkomen. Maar een wetenschappelijke doorbraak lijkt eindelijk dichtbij. Eén van de projecten die mede door Duchenne Heroes is gefinancierd, gaf hoopgevende resultaten bij experimenten. De eerste klinische tests met een groep patiëntjes is gestart. Eindelijk gloort er hoop…

Lever uw mobieltjes in bij ons kantoor in Alblasserdam of stuur ze zonder postzegel naar:

Aad de Wit
Antwoordnummer 262
1900 VB Castricum

Vergeet niet om uw naam en telefoonnummer te vermelden om zo kans te maken op de unieke Mondial Movers fiets.

De winnaar van de fiets en de totale opbrengst van deze actie zal in de week voor Duchenne Heroes via de site www.helpeenheld.nl bekend worden gemaakt. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Kijk voor meer informatie over Duchenne op: www.duchenne.nl