Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Gasunie blij met Mondial Movers

Gasunie blij met Mondial Movers

Ties Slotegraaf, Franklin Overliese, Henk de Haas, Martin Bakker, Marcel Huizing, Anne Jan Dikkema, Manfred Hageman, Leen Hoogeveen, Mark v/d Meer, Gert Oosterveld, Richard Hoving, Alex Kroes, André Wijgers, Herald Elsenga, Marcel Froentjes en Bert Kroezen.

Op het hoofdkantoor van de Gasunie in Groningen zijn de afgelopen weken Thin Clients geplaatst door de verhuizers van Mondial Oostland Logistics. Iedere zaterdag zijn op een aantal verdiepingen van het bekende organische kantoorgebouw de werkplekken voorzien van de nieuwe kleine computerapparatuur.

Vanzelfsprekend zijn de werkplekken gelijk netjes bekabeld en de grote ‘oude’ computers op vakkundige wijze afgevoerd.
De speciale werkgroep Workplace 2.0 heeft deze klus overgedragen aan Tonny Hulleman, landelijk coördinator ruimtebeheer, die direct een kans zag de verhuizers deze klus te laten klaren.
Dankzij de flexibele en professionele opstelling van de hele ploeg kon het project snel afgerond worden.
Zodra het gebouw in Groningen helemaal up-to-date is met de nieuwe Thin Clients, zullen ook de andere vestigingen van de Gasunie kennis maken met de mannen uit Kolham als ter plekke de nieuwe apparatuur geplaatst gaat worden.

De Gasunie liet weten zeer tevreden te zijn en heeft dan ook een statieportret van onze verhuizers laten maken op één van de bijzondere trappen. De foto is vervolgens ook intern gebruikt om de verhuizers te complimenteren.