Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Gastles van Opa Jan

Al weken lang verheugen de kinderen in groep 8 van de Basisschool Ireneschool in Wageningen zich op een hele speciale gastles voor het project “Verhuizen” die zij samen met de juf gestart zijn. De juf heeft als speciale gast directeur Jan van Santen, van Mondial Waaijenberg Verhuizers, uitgenodigd. Maar zou er, in de drukke agenda van de verhuizer, een gaatje gevonden zijn om langs te komen?

Gastles Opa Jan verhuizen mondial movers basisschool wageningen

De hele ochtend schieten de nieuwsgierige ogen regelmatig richting het raam van het klaslokaal, benieuwd of er al een grote verhuiswagen de Rooseveltweg in Wageningen binnen komt gereden. Rond het middag uur kijken de kinderen dan ook verheugd op als daar Jan van Santen, ook wel bekend als Opa Jan De Verhuizer, aan komt gelopen.

Opa Jan is speciaal uitgenodigd om voor de kinderen van groep 8 van de Ireneschool een leuke gastles te verzorgen. In iets minder dan 2 uur heeft Opa Jan De Verhuizer alles verteld over aardrijkskunde en rekenen, twee vakken die ook veel bij het vak verhuizen worden gebruikt. Want wat komt er allemaal kijken bij het verhuizen naar bijvoorbeeld Nieuw-Zeeland en wat kost dat allemaal?

De kinderen hebben 2 uur netjes geluisterd naar de verhalen over verhuizen en lastige sommen opgelost. Opa Jan vindt dat zo’n prestatie beloond mag worden met…… een grote verhuiswagen!

De dag wordt afgesloten met een groepsfoto voor de verhuiswagen en alle kinderen krijgen een kinderverhuisdoos, kleurboek en een bouwplaat van Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer van Nederland, als cadeau mee naar huis. Een goede afsluiting van een leerzame dag met Opa Jan De Verhuizer.