Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

FysioVandaag partner Mondial Verhuisbedrijven bij tilinstructie verhuizers

FysioVandaag ontwikkelde tilinstructie met Mondial TSN Groep

FysioVandaag partner Mondial Verhuisbedrijven bij tilinstructie verhuizers

Nadat beide bovenstaande bedrijven in 2013 genomineerd waren voor de Houtense Ondernemer van het Jaar competitie, is er een samenwerking ontstaan waardoor uiteindelijk alle verhuizers in Nederland beter hun werk kunnen doen.

Afgelopen zomer hebben honderden verhuizers van Mondial Movers de cursus fysieke belasting van het Verhuiscollege gevolgd, een opleiding die de verhuizers in de praktijk leert hoe om te gaan met verantwoord tillen en verplaatsen van inventaris. Echter een aantal verhuizers kon de opleiding niet volgen en ook komen er natuurlijk steeds nieuwe medewerkers in dienst.

Om echt iedereen in de gelegenheid te stellen een juiste tilinstructie te ontvangen, hebben FysioVandaag en de Mondial TSN Groep  een e-learning programma samengesteld.

Zij ontwikkelden een online platform, waarin medewerkers met korte filmpjes worden geïnstrueerd over de belangrijkste veiligheidsaspecten, verantwoord tillen en het gebruik van hulpmiddelen. Een unieke en innovatieve manier om een tilinstructie aan te bieden!
Een online tilinstructie is kostenverlagend en makkelijk te organiseren. Het e-learning programma is volledig op maat te maken. Het bestaat uit informatiefilmpjes, informatieve tekst, vragenlijsten met toetsing en rapportage aan de werkgever.

De meerwaarde van een online cursus is dat het logistiek makkelijker te organiseren is. Iedereen kan het programma volgen, ongeacht eventuele ziekte of andere verplichtingen. Via een eigen code logt de medewerker in op zijn of haar account en kan de cursus thuis doen, in één keer of tijdens verschillende sessies. Door de online controlemogelijkheden is goed te monitoren of alle medewerkers de tilinstructie hebben gehad. Daarbij vindt toetsing plaats op de voortgang en krijgt de medewerker na afronding een certificaat. Hiervan wordt een rapportage naar de werkgever gestuurd. Dit geeft inzicht in de kennis van medewerkers, wat actieve sturing op verbeterpunten mogelijk maakt.