Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Frankrijk columnist Lennard Maas voor Mondial Eduard Strang Verhuizingen

Columnist Lennard Maas schrijft over Frankrijk

Lennard Maas mondial movers verhuizer

Mondial Eduard Strang Verhuizingen heeft op haar website nu ook een column van Lennard Maas opgenomen. Hij is de specialist als het gaat om leven in Frankrijk. Hierover heeft hij ook een boek geschreven  Ma Deuxieme Vie en beheert hij een website die bol staat van wetenswaardigheden over het land.

Als landenspecialist voeren de verhuizers van Mondial Eduard Strang veel  verhuizingen uit van en naar Frankrijk en op de website van het verhuisbedrijf is dan ook extra ruimte vrijgemaakt om in de zuidelijke sferen te komen.

Lennard Maas was tijdens zijn werkzame leven internationaal marketing adviseur. Zijn vrije tijd bracht hij in Frankrijk door. Eenmaal gestopt met werken besloot hij zijn opgebouwde ervaringen te gaan delen. Er kwam een website met de toepasselijke naam: ‘mijn tweede leven’. Lennard is op dit moment een van de belangrijkste Nederlandse adviseurs voor mensen die zich in Frankrijk willen vestigen en zijn website is misschien wel de mooiste Nederlandstalige encyclopedie over Frankrijk.