Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

FME receptioniste verdient fiets

Mevrouw van den Boomen werkt als receptioniste bij FME

141205FME-Fiets

Lauwrens de Jong, directeur van Mondial Verhuisbedrijf Henneken, mocht mevrouw van den Boomen een echte Mondial Movers transportfiets overhandigen op het kantoor van de FME.

Als leverancier in het programma van Members Benefit heeft Mondial Movers onder de deelnemers van het Employees’ Benefit programma een fiets verloot en mevrouw van den Boomen bleek de gelukkige winnares.

FME is een van de bij Members Benefit aangesloten organisaties. Totaal zijn er 30 werkgeversorganisaties bij Members Benefit aangesloten, die gezamenlijk zo’n 12.000 bedrijven en 700.000 medewerkers vertegenwoordigen.

Mondial Movers is als partner in het Members Benefit programma geselecteerd, zodat alle aangesloten bedrijven en hun medewerkers kunnen rekenen op een stuk gezamenlijk voordeel en speciale acties als ze gebruik willen maken van het verhuisbedrijf.

Employees’ Benefit beschikt over een eigen magazine dat onder de 700.000 medewerkers verspreid wordt en Mondial Movers heeft toegezegd regelmatig een fiets ter beschikking te stellen, die als hoofdprijs kan dienen bij een verloting of wedstrijd. Nu was het een FME medewerkster die met de prijs ging strijken, wie zou de volgende winnaar zijn?