Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Van Dijk introduceert FlexBox: flexibele opslagruimte

De gebroeders Roel en Stijn van Dijk breiden de dienstverlening van verhuisbedrijf Mondial Van Dijk uit met een nieuw concept: de FlexBox, flexibele opslag met gratis vervoersservice. Dit is de ideale oplossing voor mensen die tijdelijk opslagruimte zoeken tegen een voordelig tarief.

flexibele opslagruimte

Het familiebedrijf Mondial Van Dijk Verhuizingen is continu bezig om het dienstenpakket te optimaliseren. Speciaal voor klanten die zelf graag de regie houden en een voordelige optie zoeken om de inventaris tijdelijk op te slaan, is het concept voor de FlexBox ontwikkeld.

Flexibele opslag

Hoe werkt de FlexBox? “We plaatsen een opslagunit bij de klant voor de deur en de klant kan deze zelf vullen. Vervolgens halen wij de gevulde box op en plaatsen die in onze goed geconditioneerde opslagloods. Op verzoek van de klant brengen wij op een later moment de box naar het opgegeven adres waar de klant de box weer leeg kan halen. Dit alles voor een vaste prijs per week”, aldus Roel van Dijk. Met deze optie voor een voordelige opslagruimte, hoeven klanten niet meer zelf een busje te huren en meerdere malen op en neer te rijden. “De verhuisperiode is voor klanten al stressvol genoeg: met de FlexBox besparen ze tijd en geld en zijn ze ervan verzekerd dat de inventaris in een goed geconditioneerde en beveiligde opslagloods staat.”
Klanten krijgen bovendien een gratis opruimbox waardoor ze niet meer zelf naar de milieustraat hoeven te rijden met de overtollige inventaris. Mondial Van Dijk Verhuizingen zorgt ervoor dat deze spullen, tegen geringe kosten, op een verantwoorde wijze worden afgevoerd.

De eerste reacties op de FlexBox tijdens het Lifestyle Festival waren zeer positief, zowel van bezoekers als andere exposanten, waaronder makelaars en vertegenwoordigers van verzorgingshuizen en vakantieparken.
De FlexBox is voorlopig te huren in de kop van Limburg, Oost-Brabant en Gelderland. Ondertussen worden er al gesprekken gevoerd met mogelijke franchisenemers in de rest van Nederland.
Meer informatie over de FlexBox is te vinden op www.flexboxopslag.nl.

Dienstverlening

Roel en Stijn van Dijk benadrukken dat de FlexBox een toevoeging is op de bestaande dienstverlening. Klanten bepalen namelijk zelf in welke mate ze ontzorgd willen worden rondom de verhuizing. Mondial Van Dijk kan desgevraagd helpen met in- en uitpakken, verhuizen en (de)montagewerkzaamheden. Kortom: Mondial Van Dijk Verhuizingen is een allround verhuisbedrijf.