Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Finalisten Ondernemersprijs 2012 bekend

TLN Logo Transport en Logistiek

Zoetermeer – De Mondial Movers vestiging in Amsterdam, Mondial Aad de Wit Verhuizingen is officieel een finalist voor de Ondernemersprijs Transport en Logistiek 2012.

Transport en Logistiek Nederland wil met de ondernemersprijs de aandacht richten op kwaliteitsverbetering en professionalisering in de sector. Dit jaar is het thema ‘Milieu, Veiligheid en Ondernemerschap en gaat de prijs naar bedrijven die uitzonderlijke prestaties op dit gebied hebben behaald.

De prijs wordt uitgereikt in de categorieën, kleine, middelgrote en grote ondernemingen. De voorselectie heeft inmiddels plaatsgevonden en bestaat uit een schriftelijke rapportage en een locatiebeoordeling. Mondial Aad de Wit Verhuizingen uit Castricum is samen met Combinex B.V uit Zuid-Beijerland en M.G van der Valk Transport V.O.F in Dirksland finalist in de categorie kleine ondernemingen.

De ondernemersprijs wordt op zaterdag 26 november 2011, in de Amsterdamse Convention Factory in Amsterdam, tijdens het jaarcongres van TLN uitgereikt. Melanie Schultz van Haegen, minister van Infrastructuur en Milieu, zal de prijs uitreiken.

Mondial Aad de Wit Verhuizingen heeft met onder andere de elektrische verhuiswagen binnen de logistieke en transportsector een belangrijke bijdrage geleverd aan de kwaliteitsverbeteringen.