Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Fietsen voor Noorderpoort Groningen

Verhuiscontract Noorderpoort bekrachtigd met fietsen

NoorderPoort, Groningen, Mondial Movers, verhuizer, fietsen

Fitim Ismaili (Noorderpoort) en Tom Stuij (Mondial Movers) op de fiets

In December 2015 hebben Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer, en Noorderpoort, het ROC uit Groningen, een meerjarig verhuiscontract ondertekend. Het contract is afgesloten na een Europese Aanbesteding, waarin Mondial Movers uit 6 inschrijvende partijen als beste verhuizer is gekozen.

Facilitaire dienst van Noorderpoort

Fitim Ismaili is de directeur Facilities van deze grote school en heeft, sinds zijn komst 3 jaar geleden, een duidelijk beleid gevoerd over hoe en wat de school voor leerlingen en medewerkers moet betekenen. Samen met twee contractmanagers zijn er nu al 60 nieuwe overeenkomsten gesloten met leveranciers, waarbij bij de keuze van de leverancier uitdrukkelijk gekeken wordt naar de maatschappelijke meerwaarde van de onderneming. Zo is voor de schoonmaak een contract gesloten met de sociale dienst en voor het verhuizen met MVO-koploper en Social Enterprise Mondial Movers.

Fietsen

Een van de plannen van de Noorderpoort is het vermijden van autokilometers door het meer inzetten van fietsen voor de overbrugging van de afstanden tussen de verschillende vestigingen. Mondial Movers heeft er op ingespeeld door de eerste twee fietsen voor dit project aan te bieden. De fietsen zullen worden gebruikt door de medewerkers die even snel tussen twee panden moeten pendelen.

Overhandiging

Natuurlijk waren Fitim Ismaili en Tom Stuij best bereid om voor de fotograaf even op de fiets te gaan zitten. Trouwens zonder het bordes voor de school te verlaten. De fietsen voor Noorderpoort waren even daarvoor al ingebracht door Jan Smit, de projectleider van Mondial Oostland Verhuizingen die de dagelijkse operationele contacten met de school onderhoudt.

Noorderpoort - verhuizingen - fietsen - Mondial Movers, Mondial Oostland

Jan Smit, Fitim Ismaili en Tom Stuij

Wat is Noorderpoort

Noorderpoort is een regionaal opleidingscentrum (ROC) voor:

  • reguliere mbo opleidingen
    (entree en niveau 2 t/m 4)
  • contractonderwijs
  • educatie en inburgeringstrajecten.

Met 17 verschillende scholen verspreid in de regio, ongeveer 14.000 studenten, 1.000 cursisten en ruim 1.400 medewerkers is Noorderpoort één van de grootste ROC’s (Regionale Opleidingscentrum) van Noord-Nederland.