Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Fiets voor Stichting Vrienden van Elisabeth

Breda – Piet de Vries en Mathijs Keukelaar van Mondial Movers hebben afgelopen donderdag 17 november 2011 een unieke Mondial Movers fiets overhandigd aan Jetty van Riel, de secretaris van de Stichting Vrienden van Elisabeth.

Mondial blauwe fiets uitgifte

De Stichting Vrienden van Elisabeth is een instelling op het gebied van wonen, welzijn en zorg voor ouderen met als specialisme ouderengeneeskunde. De stichting zet zich in om extra middelen bijeen te brengen om daarmee in zorgcentra activiteiten te ontwikkelen of voorzieningen aan te brengen, die niet uit de normale geldmiddelen bekostigd kunnen worden. Dit kunnen zaken zijn in het kader van directe zorg, maar ook meer in algemene aard zoals uitstapjes en dergelijke.

Voor De Zorgverhuizer van Nederland, Mondial Movers, is dit reden genoeg om de stichting een unieke Mondialfiets cadeau te doen. Jetty van Riel zegt zeer blij te zijn met de tweewieler. De fiets gaat ingezet worden als vervoersmiddel om de cliënten van Elisabeth in de wijk te bedienen. Zowel medewerkers als vrijwilligers zullen dankbaar gebruik gaan maken van de fiets.
Blauwe Mondial Fiets in actie