Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Fiets in Ede

Klant van de maand ontvangt fiets

Fiets in Ede, Klant van de maand, Mondial Movers

Fiets in Ede, zelf ophalen

Wel een beetje vreemd. Eerst een perfect verlopen verhuizing naar Ede. Natuurlijk door een professionele verhuisploeg van Mondial Waaijenberg verhuizers. En dan een verkeerd gemaakte afspraak om een speciale Mondial fiets in ontvangst te nemen.

Foute datum

Ging het verhuizen prima, toen onze ambassadeur, Leon van der Velde, bij Manuel en Marleen op de stoep stond was er niemand thuis. Was de datum van het bezoek niet goed gecommuniceerd. Jammer want Leon op bezoek krijgen is op zich al een heel feestje.

In de herhaling

Gelukkig is Jan van Santen, de eigenaar van het verhuisbedrijf, niet voor één gat te vangen en hij nodigde het echtpaar, met hun dochter Caya, uit om het bedrijf te bezoeken en dan gelijk de fiets in ontvangst te nemen. Zo gebeurde het dat moeder Marleen en dochter Caya ( vader Manuel was in Nieuw Zeeland)  uiteindelijk toch de hartelijke gelukwensen en de fiets mochten ontvangen.

Klant van de maand

Iedere maand kiezen de verhuisploegen van Mondial Movers hun favoriete klanten. Uit hun inzending wordt de Mondial Movers, klant van de maand gekozen. Zo kwam deze fiets in Ede terecht.