Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Felicitaties van Minister Kamp

Bedankbrief en felicitaties vanuit Economische Zaken

Minister Kamp van Economische Zaken heeft Mondial Movers gefeliciteerd met de Kristal die het verhuisbedrijf wist te behalen in de Transparantiebenchmark 2012.

Het nieuwe kabinet hecht veel belang aan de transitie naar een duurzame economie en groene groei. Ons land heeft met bedrijven als Mondial Movers alles in huis om hier een betekenisvolle bijdrage aan te leveren. Voor een sterke economie is ondernemen op duurzame wijze nodig waarvan de kern is dat een onderneming waarde toevoegt niet alleen op economisch gebied, maar ook op sociaal en ecologisch gebied. De manier waarop Mondial Movers hierover verslag geeft in het geïntegreerde jaarverslag verdient een groot compliment.

Naast deze prachtige alinea komt de Minister in zijn brief ook nog terug op de onlangs uitgevoerde verhuizing van zijn ministerie naar de nieuwbouw aan de Bezuidenhoutseweg.
"Overigens ben ik ook erg tevreden over de manier waarop uw bedrijf de verhuizing van mijn ministerie naar Bezuidenhoutseweg 73 heeft verzorgd.

Dit alles gelardeerd met een mooie aanhef, felicitaties en een vriendelijke groet, maakt dit tot een soort brief die alle verhuizers van Mondial Movers met trots mag vervullen.

Bedankbrief en felicitaties vanuit Economische Zaken