Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Fanatiek gebreid voor een nieuwe muziekinstallatie

Cheque winnares Fanatiek gebreid voor een nieuwe muziekinstallatie

Verhuisbedrijf Mondial Movers, heeft een cheque uitgereikt aan de medewerkers en bewoners van Woonzorgcentrum Steijndeld in Gorinchem voor het breien van Mondial mutsen. In januari heeft het verhuisbedrijf een verzoek gedaan om mutsen te breien voor haar verhuizers. De breiclub is hard aan de slag gegaan en heeft de meeste mutsen gebreid van alle gevraagde breiclubjes. Mondial Movers heeft nu meer dan 1000 unieke mutsen in haar bezit. De opbrengst van het geleverde breiwerk, komt voor iedereen goed van pas.

In totaal hebben de dames van de breiclub van het woonzorgcentrum 333 mutsen gebreid. De dames waren heel erg enthousiast over het project en vonden het fijn om voor het verhuisbedrijf mutsen te breien met nieuwe wol. Volgens de activiteitenbegeleider, de heer Mari Kant, zaten er een paar fanatieke dames tussen. Op een goede dag heeft een mevrouw wel vier mutsen gebreid. De cheque werd dan ook overhandigd aan de meest fanatieke breier van het stel door Tom Stuij, de algemeen directeur van Mondial Movers. Met de opbrengst gaat het woonzorgcentrum een nieuwe muziekinstallatie kopen. Regelmatig worden er film en muziek avonden georganiseerd, waarbij de installatie goed van pas komt.

Gebreide Mondial Mutsen en waardecheque Woonzorgcentrum Steijndeld is onderdeel van de Rivas Zorggroep. Rivas beweegt zich dagelijks op de dynamische zorgmarkt met verschillende soorten zorg. Rivas Zorggroep laat zich iedere dag opnieuw inspireren door wat hun cliënten nodig hebben en willen. Goed op elkaar afgestemde zorg, dat is de kernkwaliteit van Rivas.